Vælg en side

8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade

DKK 47,00

8 strikkede dyrfra Go handmade indeholder en skøn samling af søde bamser, der vil gøre glæde både til pynt og til børn. Alle dyrene har søde detaljer, der gør dem lige gode til begyndere som til øvede.

8 strikkede dyrindeholder opskrifter på bamsen Ca … læs mere her
Er 8 strikkede dyr - Norsk - Bog fra Go handmade på lager?
Køb 8 strikkede dyr - Norsk - Bog fra Go handmade

Varenummer (SKU): 5712006160507 Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade her:

8 strikkede dyr - Norsk - Bog fra Go handmade

Mange leder efter den billigste 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade på nettet, og her får du Prisgaranti på 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade her: billigste 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade

PRISGARANTI på denne vare
14 dages returret
Billig fragt fra kr. 18

Varefakta
Varenavn: 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade
Pris: kr. 47.00
Mærke: Go Handmade
Returret: 365 dage
Prisgaranti på 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade: Ja
VareID: 5712006160507
Folk strikker mere og mere, og strik er efterhånden en meget udbredt hobby. Her på siden finder du alt, hvad hjertet kan begære indefir strik. Uanset om det er garn, strikkepinde, hæklenåle, knapper, opskrifter, filkugler eller noget helt andet, så finder du det her. Du kan bruge søgefunktionen i højre side, hvis du vil søge efter en vare.

Der er prisgaranti på de fleste produkter – f.eks. denne 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade fra Go Handmade er omfattet af prisgarantien, og det betyder at prisen matches, hvis du finder den billigere andre steder.

Historien om strik går helt tilbage til før Kristus, hvor man har brugt nålebinding, der tager noget længere tid end strik – efterhånden er regulær strik som vi kender den i dag kommet til. Det har dog taget noget tid, da man mener, at det første regulære strik er tilbage fra 1100-tallet. Så garn og strik er bestemt ikke noget nyt fænomen – når du sidder med garn og strikkepinde og forvandler det til et lille kunststykke, så er det med rødder langt tilbage i vores historie.
Mange strikker mere, end hvad de lige selv skal bruge, og leverer derfor strikket tøj til venner og bekendte. Det kan være en god måde hele tiden at blive bedre på, og lære mere avancerede strikkemetoder. Jo mere man strikker, jo sjovere bliver det, og jo bedre bliver man til det. Rigtig mange der strikker, har altid et strikkeprojekt med – så hvis man sidder i bussen, i toget eller andre stedet, hvor man normalt ser de fleste sidde med næsen begravet i mobiltelefonen, kan man sidde og strikke i stedet – det er lidt mere fornuftigt end at sidde på Facebook, og så kan man stadig følge lidt med i, hvad der sker omkring en, mens man strikker.

Køb 8 strikkede dyr – Norsk – Bog fra Go handmade fra Go Handmade med Prisgaranti til kun kr, 47.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse.