Vælg en side

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

DKK 149,00

En midlertidig tekstillim til stof, patchwork, broderi, quilt og lignende. Limen er i en sprayflaske og indeholder 500ml.

Denne limspray er rigtig populære. Den bruges til at spraye på mellemfoerret.

Tynde lag af lim vaskes bort og tykkere lag fjernes … læs mere her
Er 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork, på lager?
Køb 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

Varenummer (SKU): 3760011534570 Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork, her:

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

Mange leder efter den billigste 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork, på nettet, og her får du Prisgaranti på 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork, her: billigste 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

PRISGARANTI på denne vare
14 dages returret
Billig fragt fra kr. 18

Varefakta
Varenavn: 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,
Pris: kr. 149.00
Mærke: Diverse
Returret: 365 dage
Prisgaranti på 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,: Ja
VareID: 3760011534570
Folk strikker mere og mere, og strik er efterhånden en meget udbredt hobby. Her på siden finder du alt, hvad hjertet kan begære indefir strik. Uanset om det er garn, strikkepinde, hæklenåle, knapper, opskrifter, filkugler eller noget helt andet, så finder du det her. Du kan bruge søgefunktionen i højre side, hvis du vil søge efter en vare.

Der er prisgaranti på de fleste produkter – f.eks. denne 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork, fra Diverse er omfattet af prisgarantien, og det betyder at prisen matches, hvis du finder den billigere andre steder.

Historien om strik går helt tilbage til før Kristus, hvor man har brugt nålebinding, der tager noget længere tid end strik – efterhånden er regulær strik som vi kender den i dag kommet til. Det har dog taget noget tid, da man mener, at det første regulære strik er tilbage fra 1100-tallet. Så garn og strik er bestemt ikke noget nyt fænomen – når du sidder med garn og strikkepinde og forvandler det til et lille kunststykke, så er det med rødder langt tilbage i vores historie.
Mange strikker mere, end hvad de lige selv skal bruge, og leverer derfor strikket tøj til venner og bekendte. Det kan være en god måde hele tiden at blive bedre på, og lære mere avancerede strikkemetoder. Jo mere man strikker, jo sjovere bliver det, og jo bedre bliver man til det. Rigtig mange der strikker, har altid et strikkeprojekt med – så hvis man sidder i bussen, i toget eller andre stedet, hvor man normalt ser de fleste sidde med næsen begravet i mobiltelefonen, kan man sidde og strikke i stedet – det er lidt mere fornuftigt end at sidde på Facebook, og så kan man stadig følge lidt med i, hvad der sker omkring en, mens man strikker.

Køb 505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork, fra Diverse med Prisgaranti til kun kr, 149.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse.