Vælg en side

300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths

DKK 299,00

300strikkemønstre- Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffithser perfekt til dig, der strikker meget. Bogen indeholder et væld af mønstre, så du altid har inspiration ved hånden. Bogen er mest egnet til øvede strikkere, men begyndere vil også have glæd … læs mere her
Er 300 strikkemønstre  - Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths på lager?
Køb 300 strikkemønstre  - Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths

Varenummer (SKU): 9788771417067 Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths her:

300 strikkemønstre  - Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths

Mange leder efter den billigste 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths på nettet, og her får du Prisgaranti på 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths her: billigste 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths

PRISGARANTI på denne vare
14 dages returret
Billig fragt fra kr. 18

Varefakta
Varenavn: 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths
Pris: kr. 299.00
Mærke: Turbine
Returret: 365 dage
Prisgaranti på 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths: Ja
VareID: 9788771417067
Folk strikker mere og mere, og strik er efterhånden en meget udbredt hobby. Her på siden finder du alt, hvad hjertet kan begære indefir strik. Uanset om det er garn, strikkepinde, hæklenåle, knapper, opskrifter, filkugler eller noget helt andet, så finder du det her. Du kan bruge søgefunktionen i højre side, hvis du vil søge efter en vare.

Der er prisgaranti på de fleste produkter – f.eks. denne 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths fra Turbine er omfattet af prisgarantien, og det betyder at prisen matches, hvis du finder den billigere andre steder.

Historien om strik går helt tilbage til før Kristus, hvor man har brugt nålebinding, der tager noget længere tid end strik – efterhånden er regulær strik som vi kender den i dag kommet til. Det har dog taget noget tid, da man mener, at det første regulære strik er tilbage fra 1100-tallet. Så garn og strik er bestemt ikke noget nyt fænomen – når du sidder med garn og strikkepinde og forvandler det til et lille kunststykke, så er det med rødder langt tilbage i vores historie.
Mange strikker mere, end hvad de lige selv skal bruge, og leverer derfor strikket tøj til venner og bekendte. Det kan være en god måde hele tiden at blive bedre på, og lære mere avancerede strikkemetoder. Jo mere man strikker, jo sjovere bliver det, og jo bedre bliver man til det. Rigtig mange der strikker, har altid et strikkeprojekt med – så hvis man sidder i bussen, i toget eller andre stedet, hvor man normalt ser de fleste sidde med næsen begravet i mobiltelefonen, kan man sidde og strikke i stedet – det er lidt mere fornuftigt end at sidde på Facebook, og så kan man stadig følge lidt med i, hvad der sker omkring en, mens man strikker.

Køb 300 strikkemønstre – Bog af Lesley Stanfield og Melody Griffiths fra Turbine med Prisgaranti til kun kr, 299.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse.