Sensor Merino Fleece Sweatshirt – Herre – Lynlås i halv længde – Sort

DKK 399,20

Varenummer (SKU): 8595233898705 Varekategori:

Beskrivelse

Fakta om Sensor Merino Fleece Sweatshirt – Herre – Lynlås i halv længde – Sort fra Sensor

læs mere om Sensor Merino Fleece Sweatshirt – Herre – Lynlås i halv længde – Sort her

✓ FRI FRAGT ved køb for min. kr. 299
✓ PRISGARANTI
✓ 365 dages bytte- og returret

Hos Neop.dk finder du rigtig gode priser på udstyr til cykler – og med prisgaranti på cykeludstyr, er sikker på altid at få dit udstyr til cyklen til den billigste pris. Fortryder du alligevel dit køb, selvom varen ikke findes billigere, så kan du sende den retur det første år – JA DU LÆSTE RIGTIGT! Der er 365 dages bytte- og returret.

Tjek cykeludstyr udsalget her – du kan også stikke hovedet i rodekassen og gøre et kup. Der er mange gode chancer for at købe cykeludstyr til fantastiske priser.

Cykelen skal passes og plejes, hvis den skal holde længe, og være et dritssikkert transportmiddel. Det samme gælder, hvis det ikke kun er som transportmiddel, du bruger din cykel, men til sport – både mountainbike og racercykel. Cykeludstyr er både de dele, der holder din cykel sammen og de ekstra cykeludstyr, som gør det mere komfortabelt at cykle og som forbedrer dine præstationer.

Køb Sensor Merino Fleece Sweatshirt – Herre – Lynlås i halv længde – Sort i dag til kun kr. 399.20 – med prisgaranti får du det ikke billigere. Køb i dag, så sendes den direkte til din adresse.