Bike Attitude Sadel Competition Honey Comb Gel Hvid / Rød

DKK 249,00

Varenummer (SKU): 4714150549000 Varekategori:

Beskrivelse

Fakta om Bike Attitude Sadel Competition Honey Comb Gel Hvid / Rød fra Bike Attitude

læs mere om Bike Attitude Sadel Competition Honey Comb Gel Hvid / Rød her

✓ FRI FRAGT ved køb for min. kr. 299
✓ PRISGARANTI
✓ 365 dages bytte- og returret

Hos Neop.dk finder du rigtig gode priser på udstyr til cykler – og med prisgaranti på cykeludstyr, er sikker på altid at få dit udstyr til cyklen til den billigste pris. Fortryder du alligevel dit køb, selvom varen ikke findes billigere, så kan du sende den retur det første år – JA DU LÆSTE RIGTIGT! Der er 365 dages bytte- og returret.

Tjek cykeludstyr udsalget her – du kan også stikke hovedet i rodekassen og gøre et kup. Der er mange gode chancer for at købe cykeludstyr til fantastiske priser.

Cykelen skal passes og plejes, hvis den skal holde længe, og være et dritssikkert transportmiddel. Det samme gælder, hvis det ikke kun er som transportmiddel, du bruger din cykel, men til sport – både mountainbike og racercykel. Cykeludstyr er både de dele, der holder din cykel sammen og de ekstra cykeludstyr, som gør det mere komfortabelt at cykle og som forbedrer dine præstationer.

Køb Bike Attitude Sadel Competition Honey Comb Gel Hvid / Rød i dag til kun kr. 249.00 – med prisgaranti får du det ikke billigere. Køb i dag, så sendes den direkte til din adresse.