Warning: A non-numeric value encountered in /home4/gladeche/neop.dk/sexlegetoj/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
✔ Sexlegetøj med diskret levering ✔ Hurtig levering ✔ Billige priser ✔ God kvalitet
Vælg en side

Ugens tilbud: 2i1 Penishylster kr. 79.00

DKK 79,00

2i1 Penishylster til en god pris:

Varenummer (SKU): 1866 Varekategori:

Beskrivelse

2i1 Penishylster beskrivelse

Lyseblå, gennemsigtig masturbatør, hvor den ene side er rillet, og den anden er nopret. Den kan vende vrangen ud, så begge siden kan bruges. Åben i begge ender. Fuld størrelse: 12,5 cm. Indvendig diameter: 2,4 cm (men fleksibel). Udvendig diameter: 3,7 cm
Læs mere om 2i1 Penishylster her.

✔ Hurtig levering
✔ Diskret levering og indpakning

Sexlegetøj giver et godt nyt pust til sexlivet – uanset om det er gået i stå eller kører som det skal. Det er altid sjovt og spændende at tilføje lidt krydderi, og få udvidet sin horisont lidt. Når man tager det første skridt ind i verdenen af sexlegetøj, starter man ofte – og ganske fornuftigt – ud med at købe en en enkelt dildo eller to, og måske en med motor, der kan vibrere. For nogle er dette nok og giver det krydderi til sexlivet som der skal til. For andre derimod er det blot startskuddet og indgangen til en helt ny verden af oplevelser og overskridelse af grænser – og der er ikke noget af det, der er mere rigtigt end det andet. Det hele er individuelt, og man bestemmer selv farten og omfanget. Det vigtigste er at være enig med sin partner, og så ellers kaste sig ud i det, og se hvor det fører hen.

Uanset hvad målet og ønskerne er, så findes der sexlegetøj, der kan indfri dem. Se en lille oversigt her, hvor vi har samlet de nyeste varer, de mest solgte, dem på tilbud og lagersalg:

Mange leder efter den billigste 2i1 Penishylster, og de ender som regel på denne side: Billigste 2i1 Penishylster. Der kan ofte være mange penge at spare ved at se sig omkring, når man vil købe sexlegetøj. Nogle webshops gør det langt lettere ved simpelthen at tilbyde prisgaranti på deres varer.